V JANUARJU SE BO V CHATRI NAŠLO ZA VSAKOGAR NEKAJ

  • Za vas smo z novim letom pripravili nekaj novosti. Konec januarja se bosta Chatri pridružila kineziologa, ki bosta vodila FUNKCIONALNO VADBO in VADBO ZA ZDRAVO HRBTENICO ZA SENIORJE. Več si lahko preberete na https://www.chatra.si/vadbe-za-hrbtenico/. Z vadbami pričneta z 22.1.2018!
  • JOGA OBRAZA

11.1.2018 ob 19:30 vabljeni na brezplačno predstavitveno uro. Vikend tečaj bo potekal 20 in 21 janurja od 9 do 15 ure in ga bo vodila Karin Velikonja. Več o tečaju si lahko preberete na http://glowinface.com/. Vse zainteresirane prosim, da svojo udeležbo potrdite na email: karin@glowinface.com.

  • MASAŽA DOJENČKA

17.1.2018 ob 10:00 vam bo Mojca Kurent na brezplačni uri predstavila tečaj. Več o Mojci si lahko preberete http://www.masazadojencka.si/. Če se želite predstavite udeležiti, mi prosim pišite na email joga@chatra.si.

  • NOV SEMESTER JOGE FEBRURAR-JUNIJ

Začeli smo z vpisom v spomladanski semester joge za obdobje februar-junij 2018. Zagotovite si svoje mesto v skupini.

Tudi tu je nekaj novosti. Z novim semestrom sem se odločila, da ob ponedeljkih in četrtkih zjutraj razpišem uro samoprakse. To pomeni, da pridete v studio, razgrnete blazino in začnete z vadbo. Tudi jaz bom skupaj z vami na blazini. Zato sem se odločila, da vas vzpodbudim, da začnete z redno vadbo. Studio bo za vas odprt od 6:30 do 8:30. Ti dve uri se ne bosta šteli za semestralni obisk, ampak boste sproti ob vsakem obisku plačali prispevek v višini 5€. Ostale ure ostajajo enake kot v prejšnjem semestru prav tako cenik.

V upanju, da se vidimo v Chatri vas lepo pozdravljam in vam želim lep vikend,

Klavdija

Predhodni

Jutranja joga v Chatri

Naslednji

YIN JOGA IN ZVOČNA KOPEL

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve