NOVO v Chatri: Čas zate

Obnovitvena joga za ženske in Delavnice

Drage ženske ali se tudi ve soočate z:

  • nerednimi menstrualnimi cikli,
  • vročinskimi oblivi,
  • razdražljivostjo,
  • nespečnostjo,
  • pozabljivostjo….

Vabljene, da si vzamete čas zase!

V Chatri z vami delim različne delavnice za blaženje različnih simptomov peri-meno-post pavze ter novost: Obnovitveno jogo za ženske!

Obnovitvena joga bazira na Hatha jogi. Vključuje dinamične položaje, obnovitveno jogo, joga nidro, elemente Yin joge, dihalne in meditativne tehnike. Je več kot jogijska praksa. Na delavnicah se bomo družile ter kreirale podporen in varen prostor za vsako izmed vas.

Ključen del vseh delavnic je Obnovitvena joga ter Ženski krogi. Vadile boste z ženskami različnih starosti v varnem in podpornem okolju. Občutek povezanosti in pogovor o meno-pavzi nas naredi manj izgubljene in same.

Z delavnicami vas želim popeljati v t.i. Drugo pomlad– koncept, ki izvira iz tradicionalne kitajske medicine.

Kot učiteljica Obnovitvene – menopavzne joge vam v Chatri nudim prostor in tišino. V času presežne senzorične obremenjenosti je to dvoje ključnega pomena, da lahko razvijemo interocepcijo (poslušanje lastnega telesa) in poglobimo ter bogatimo žensko samo-spoznavanje in duhovno rast.

Delavnice so zasnovane tako, da so dostopne večini žensk. Za obisk delavnice ne potrebujete predhodnega znanja. Samo v primeru telesnih poškodb ali ovirane mobilnosti se priporoča individualno delo. Na delavnicah se boste naučile enostavnih tehnik, ki so primerne za prakso doma, nekatere tehnike dihanja in meditacije se lahko uporabijo tudi med nakupovanjem, na delovnem mestu oziroma kadarkoli.

Z DELAVNICAMI pričnemo jeseni!

Vabljene na negovanje svoje ženskosti, da si izmenjamo svoje izkušnje; da se učimo druga od druge. V tem obdobju je druženje ključnega pomena!

Preberite si več o Obnovitveni jogi TUKAJ.

Z ljubeznijo,

Klavdija

Predhodni

Individualna praksa joge

Naslednji

Razumevanje peri-meno-post pavze

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve