Menopavzna joga

Pot do – ponovnega rojstva – druge pomladi - popolnega sprejemanja same sebe

Z menopavzno jogo vzpodbujamo ženske, da vidijo meno-pavzno obdobje kot priložnost za samo-opazovanje (swadhyaya), samo-zavedanje in skrb zase. Študije potrjujejo, da je joga učinkovita in predstavlja alternativo za menopavzne simptome.

Z menopavzno jogo vam pomagamo ublažiti glavne simptome, da se ohrani ravnovesje in olajša prehod. Nam ženskam pomaga, da sprejmemo meno-pavzo kot naravni proces v svojem življenju.

Tovrstna joga je edinstvena kombinacija jogijskih položajev, dihalnih tehnik in meditacijskih praks. Obnovitvena joga je bistvo menopavzne joge in s položaji ublažimo senzorne obremenitve. Počasni somatični gibi in dinamični položaji umirijo um, Qigong dihalne tehnike nas prizemljijo.

Menopavzna joga je veliko več kot samo jogijska praksa. Je holističen pristop s katerim vodimo žensko skozi prehod menopavze in ob tem neguje svoje telo, um in duha.

S tem, ko se ženske družimo, ustvarjamo podporno, varno okolje druga drugi. Pri tem vzpodbujamo ženske, da pišejo svoj dnevnik, se spoprijateljijo same s seboj, da enostavno sedijo s svojimi občutki, da samo so.

Kako mi menopavzna joga lahko pomaga?

  • zmanjša stres
  • dvigne razpoloženje
  • uravnoteži čustva
  • izboljša spanje
  • te poveže v skupnost enako mislečih žensk

Simptomi peri-menopavze

Ali ste vedeli, da menopavzni prehod predstavlja preko 34 različnih simptomov?

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve