Meditacija v Chatri

Delavnica:

MEDITACIJA HORIZINTOV

Meditacija je bila od nekdaj način vzpostavljanja notranjega ravnovesja, a tudi pot spoznanj in življenjskih sprememb. Ne glede na vrsto meditacije, le-ta vpliva tako na osebno rast posameznika, kot tudi na njegov odnos do sveta. Sodobne raziskave kažejo, da redno izvajanje meditacije zdravi, sprošča, vpliva na psihološko ravnovesje, krepi zbranost in kreativnost ter človeka povezuje z globljimi plastmi zavedanja. S tem ima meditacija izjemen vpliv na kvaliteto življenja.

 

Meditacija Horizontov je napredna oblika razvojne meditacije. Utemeljena je na dveh ključnih razvojnih elementih – na izkušanju in poglabljanju lastne globine zavesti ter na razvoju zavedanja enosti oziroma vsepovezanosti. Delavnica je namenjena postopnemu spoznavanju in nadgrajevanju meditativnih korakov – od osnovnih sprostitvenih prijemov, do naprednih poglobljenih izkušenj transcendence. Sestavljajo jo trije meditativni sklopi , ki se vsebinsko in izkustveno nadgrajujejo. Na srečanjih se prepletajo praktične vaje, meditacije ter napotki in uporabna znanja.

 

Meditacija Horizontov je namenjena vsem, ki z meditacijo želite izkusiti več kot zgolj sprostitev. Primerna je tudi za vse tiste, ki meditacijo že dobro poznate, a želite stabilizirati izkušnje in napraviti korak naprej.

CILJI:

  • naučiti se meditirati ter utrditi meditativne korake in postopke,
  • stabilizirati meditativne izkušnje – stik s svojo notranjostjo,
  • pridobiti podporna znanja za okrepitev in utrditev izkustvenih zaznav,
  • vzpostaviti psihološko ravnovesje in zdravje ter okrepiti zbranost in samoiniciativnost.

 

Potek delavnice: deset srečanj ob ponedeljkih od 20.00 – 21:30.

 

Strošek vseh srečanj: 350,00€ (možno plačilo v dveh obrokih)

 

Dodatne informacije ali usmeritve: tel. 040 50 44 33 (Zoran Mihajlović) ali e-naslov: zoran.mihajlovic@ozavesti.si.

 

Več o programih Horizontov – Šole razvojnih naukov in praks zveste na www.ozavesti.si

Pridružite se nam

040 515 701

joga@chatra.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve

Dragi obiskovalci Chatre!

 

Težko mi je sprejeti to odločitev, a sem se odločila, da do nadaljnjega Chatra zapira svoj dežnik.

 

Kljub temu, da sem poskrbela za preventivne ukrepe in vem, da ste bili pri obiskih odgovorni, čutim, da to ni dovolj. Ne želim biti razlog, da nekdo zapusti svoj dom, ne želim podcenjevati strahu, ki je marsikoga ohromel.

Mogoče ljudje reagirajo prehitro ali premalo, ne vem in ne želim sodit.

 

Zagotovo pa vem, da je v teh časih praksa joge še toliko bolj pomembna. Sedaj moramo bolj kot kdaj koli prej vaditi prisotnost. V izrednih situacijah strahu ego prinaša ločitve. Za nekaj časa se bomo fizično ločili, a bomo ohranili čustveno bližino. Podprla vas bom s posnetki, katere boste prejeli po
elektronski pošti. Več o tem v prihodnjih dneh.

 

 

Ostanite zdravi,

vaša Klavdija