JOGA ZA OTROKE OD 7 DO 10 LET

Joga izboljšuje dihanje, dobro vpliva na razvoj otrokove gibljivosti, pridobivanje moči, izboljšuje koordinacijo in ravnotežje ter pripomore k zavedanju celotnega telesa. Dobro vpliva tudi na samopodobo, saj uči sprejemanja in spoštovanja ter spodbuja k sodelovanju. Joga sprošča in pomirja, izboljšuje koncentracijo in pomaga razvijati samodisciplino. Poleg tega pripomore k večji pozornosti in preko samospoznavanja razvija mnoge želene osebne kvalitete, oblikuje pozitivna vedenja in veščine ter krepi spominske funkcije. Z redno vadbo joge se bodo otroci naučili samozavedanja in dobili občutek lastne vrednosti, s čimer se bosta krepili tudi njihova samopodoba in samozavest

 

 

učiteljica Janja Robnik

Delo z otroki me zelo veseli in izpopolnjuje, zato imam z njim že 10 let izkušenj. Več let sem sodelovala z ZLRO Ljubljana Šiška, ZPM Ljubljana, Zavodom Enostavno prijatelji in kot glavna animatorka delala na Debelem rtiču. Kot prostovoljka sem se udeležila več letovanj s šolami iz Ljubljane in NK Olimpija in pri Športnem zavodu Triumf vodila vadbo za malčke. Sem tudi izkušena učiteljica smučanja in plavanja z veljavnimi licencami. 5 let pa sem delala kot varuška v različnih delih sveta, tudi z otroci s posebnimi potrebami. Zadnje leto pa sem delala kot Asistentka za otroke s posebnimi potrebami na OŠ Poldeta Stražišarja na Jesenicah.

 

Cena: 25€/mesec 1 otrok, 40€/ 2 otroka iz iste družine

 

Prisrčno vabljeni v ponedeljek, 11.03.2019 ob 17 uri na brezplačno predstavitveno uro!Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve

Dragi obiskovalci Chatre!

 

Težko mi je sprejeti to odločitev, a sem se odločila, da do nadaljnjega Chatra zapira svoj dežnik.

 

Kljub temu, da sem poskrbela za preventivne ukrepe in vem, da ste bili pri obiskih odgovorni, čutim, da to ni dovolj. Ne želim biti razlog, da nekdo zapusti svoj dom, ne želim podcenjevati strahu, ki je marsikoga ohromel.

Mogoče ljudje reagirajo prehitro ali premalo, ne vem in ne želim sodit.

 

Zagotovo pa vem, da je v teh časih praksa joge še toliko bolj pomembna. Sedaj moramo bolj kot kdaj koli prej vaditi prisotnost. V izrednih situacijah strahu ego prinaša ločitve. Za nekaj časa se bomo fizično ločili, a bomo ohranili čustveno bližino. Podprla vas bom s posnetki, katere boste prejeli po
elektronski pošti. Več o tem v prihodnjih dneh.

 

 

Ostanite zdravi,

vaša Klavdija