JOGA ZA OTROKE OD 7 DO 10 LET

Joga izboljšuje dihanje, dobro vpliva na razvoj otrokove gibljivosti, pridobivanje moči, izboljšuje koordinacijo in ravnotežje ter pripomore k zavedanju celotnega telesa. Dobro vpliva tudi na samopodobo, saj uči sprejemanja in spoštovanja ter spodbuja k sodelovanju. Joga sprošča in pomirja, izboljšuje koncentracijo in pomaga razvijati samodisciplino. Poleg tega pripomore k večji pozornosti in preko samospoznavanja razvija mnoge želene osebne kvalitete, oblikuje pozitivna vedenja in veščine ter krepi spominske funkcije. Z redno vadbo joge se bodo otroci naučili samozavedanja in dobili občutek lastne vrednosti, s čimer se bosta krepili tudi njihova samopodoba in samozavest

učiteljica Janja Robnik

Delo z otroki me zelo veseli in izpopolnjuje, zato imam z njim že 10 let izkušenj. Več let sem sodelovala z ZLRO Ljubljana Šiška, ZPM Ljubljana, Zavodom Enostavno prijatelji in kot glavna animatorka delala na Debelem rtiču. Kot prostovoljka sem se udeležila več letovanj s šolami iz Ljubljane in NK Olimpija in pri Športnem zavodu Triumf vodila vadbo za malčke. Sem tudi izkušena učiteljica smučanja in plavanja z veljavnimi licencami. 5 let pa sem delala kot varuška v različnih delih sveta, tudi z otroci s posebnimi potrebami. Zadnje leto pa sem delala kot Asistentka za otroke s posebnimi potrebami na OŠ Poldeta Stražišarja na Jesenicah.

Cena: 25€/mesec 1 otrok, 40€/ 2 otroka iz iste družine

Prisrčno vabljeni v ponedeljek, 11.03.2019 ob 17 uri na brezplačno predstavitveno uro!

Predhodni

KUNDALINI JOGA

Naslednji

Poletna joga

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve