Covid-19 izjava

Dragi obiskovalci Chatre,

v Chatri smo že pred obdobjem virusa skrbeli, da smo vam nudili varen in čist prostor. Zavedamo se, da je v teh časih še toliko bolj pomembno, da vsi skupaj z upoštevanjem spodnjih navodil, zagotovimo, da bo tako tudi ostalo.

V Chatri:

 • vstopamo z masko in jo odložimo, ko zasedemo mesto na podlogi
 • redno zračimo prostore
 • razkužujemo vse površine
 • naprošamo, da na vadbo pridete le zdravi
 • ob vstopu si razkužite roke (oziroma umijete z milom)
 • se v garderobi ob prihodu in odhodu ne zadržujete predolgo
 • svetujemo uporabo lastne podloge, ki jo prinesete / odnesete s sabo; še naprej pa se bodo tudi čistile/razkuževale blazine
 • za uporabo pripomočkov potrebujete manjšo brisačo
 • vadbe potekajo brez uporabe mask (če želite oz vas ne moti jo seveda lahko imate), a dejansko ni priporočljivo, da intenzivno dihate z masko…

Podrobneje

Ob vstopu si razkužite roke ali umijete v sanitarijah. V prostoru za jogo bodo čakale razgrnjene podloge in svojo  položite na postavljeno. Zeželjeno je, da uporabljate svoje podloge, če temu ni tako, je obvezno, da Chatrino podlogo po uporabi z razkužilom očistite in pustite na označenem mestu (zaradi zagotavljanja varnostne razdalje).  Jogijske pripomočke kot so blazine, trakovi in kvadri bomo uporabljali, a za njihovo uporabo boste potrebovali manjšo brisačo. Le to boste med prakso položili na bolster, lunco ali kvader. Če boste uporabljali trak, boste le tega po praksi očistili s čistilom.  Med podlogami je zagotovljena razdalja in lepo prosimo, da le to ohranjate.

Vsako vadbo, ko vas ne bo zaradi okužbe (korona, gripa, viroza z vročino) in drugih obolenj ali poškodb, ko boste vsaj tri dni izostali od službe, lahko prenesete v naslednji mesec oz. takoj po izteku bolniške odsotnosti. Prenesete lahko tudi čas, ko in če vam bo s strani NIJZ odrejena karantena.

Vse ostalo – prehlad, blaga viroza, trenutno slabo počutje, a boste v službi oz. dopust, potovanje, predstava, sestanek, lahko izkoristite v drugem terminu v istem tednu ali do konca meseca za katerega imate plačano karto.

Upamo, da bomo skozi naslednje mesece lahko ohranili naš dežnik odprt. Zahvaljujemo se vam za upoštevaje navodil in za zaupanje.

Klavdija in ekipa Chatra joga studia

Predhodni

Chatra ponovno odpira svoj deznik

Naslednji

21.09.2020 pričnemo z novo sezono

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve