CHATRA ZAPIRA SVOJ DEŽNIK

Spoštovani obiskovalci Chatre,

na vas se obračam z globokim spoštovanjem in hvaležnostjo. Želim deliti pomembno sporočilo o spremembah, ki prihajajo.

Edina stalnica v življenju je sprememba, kar je plemenita misel, ki sem jo pogosto delila med našimi praksami joge. Sprememba predstavlja nekaj, kar nas potiska naprej v neznano. Pogosto si želimo napredovati, a nas prežema strah, zato raje vztrajamo na mestu, se oklepamo znanega, ostajamo v coni udobja.

Spremembe se ne odvijajo le v našem zunanjem svetu (fizično telo), temveč tudi v notranjem (mentalno, čustveno, energetsko). Ko se odločimo stopiti na pot joge, postane praksa ključnega pomena, ne le teorija. Zato, ko enkrat stopimo na pot joge, ko vztrajamo in redno vadimo, se zagotovo spremenimo.

To velja tudi zame.

Zato sem se odločila, si obljubila, da zapustim že dobro poznano in varno okolje, ter se podam v neznano. Verjamem, da se nam odprejo nove možnosti le v neznanem.

Chatra v začetku prihodnjega leta zapira svoj dežnik. Hvaležna sem za vse vas, ki ste bili na kakršen koli način povezani z njo in z mano. Skupaj smo v Chatri ustvarili prostor, kjer smo se počutili varne, podprte, kjer smo se skupaj spreminjali. Prihaja čas, ko se bo v prostorih Chatre zgodila sprememba in pričele se bodo pisati nove zgodbe. V drugi polovici januarja bodo prostori dobili nove lastnike.


JOGIJSKA POT SE NADALJUJE

Kljub temu, da Chatra fizično zapira svoja vrata, bom še naprej hodila po jogijski poti. Še naprej želim deliti svoje znanje in izkušnje z vami. Več informacij o tem bom delila kmalu.

Hvala vam za vaše razumevanje, podporo in vse lepe trenutke, ki smo jih delili v Chatri. Z veseljem pričakujem, da bomo skupaj ustvarjali še veliko čudovitih trenutkov na poti joge.

Življenje je darilo.

Praksa joge nam omogoča, da bolje razumemo sebe, dostopamo do notranjega bogastva in potenciala ter cenimo življenje kot darilo.

Z ljubeznijo, Klavdija

Predhodni

Obnovitvena joga za ženske

Naslednji

Chatra odpira svoja vrata

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve