Chatra odpira svoja vrata

“Jesen je druga pomlad in vsak list je cvetlica.” je zapisal Albert Camus. Ena od cvetlic letošnje jeseni je naš studio Chatra. Z velikim veseljem vam pišem, da odpiramo vrata joga studia v Lescah.

Po več letih najemanja prostorov se mi je uresničila želja imeti svoj prostor za jogo. Prostor je prišel nepričakovano. Ko pričakovanja spustimo, se prava vrata odprejo, kar se je zgodilo v primeru Chatre.

Sanskrsko ime Chatra simbolizira varnost in zaščito. Studio je prostor, kjer se boste počutili varno in podprto.

Pri idejni zasnovi studia so nam bile pomembne vrednote čistosti, tišine in privlačnosti. S pomočjo dveh mladih absolventov arhitekture, Sebastjana Pibra in Jerneja Potokarja,  smo se tem vrednotam več kot približali.

Med materiali prevladujejo les, kamen in jeklo. Prostor je topel, svetel, zračen, brez odvečnega. Vstopni prostor in prostor za jogo sta lepo ločena, saj se na prakso joge povzpnemo po stopnicah na galerijo.

Vadbe na galeriji bodo potekale v majhnih skupinah do največ 12 oseb. Galerija je opremljena s pripomočki za jogo.

Prevladujoči predmet na galeriji je luč Eclipse. Njegova svetloba je nežno razpršena in močna pri toplih tonih. Eclipse širi pozitivne vibracije, ima pomirjajoč učinek in prinaša meditativno stanje. Starodavna jogijska tehnika tratak pomeni strmenje v fiksno točko. Je enostavna tehnika in jo lahko uporabljajo začetniki meditacije kot način urjenja koncentracije.

Studio se nahaja v trgovskem centru v osrčju Lesc, nasproti železniške postaje Lesce-Bled. Parkirnih mest ob avtobusni postaji je dovolj samo ne pozabite na parkirno uro. Povzpnete se po stopnicah v 1. etažo mimo zelenjave Pri Klemenu, zavijete desno in pridete do vhoda v joga studio.

Predhodni

CHATRA ZAPIRA SVOJ DEŽNIK

Naslednji

YIN JOGA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve